Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Kozlukebir belediyesinde 28. Çocuk parkı açıldı

06/07/2022

Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, 3 Temmuz Pazar günü Karacaoğlan köyüne Çocuk Parkının açılışını gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili olarak belediyeden yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz hafta Hacıköy’de 27. Çocuk Parkı açılışını gerçekleştiren belediye başkanı Rıdvan Ahmet, 3 Temmuz 2022 Pazar akşamı Karacaoğlan köyü adına 2. Kozlukebir Belediyesi adına 28. Çocuk Parkı nın  açılışını gerçekleştirdi. Karacaoğlan’ın çay mahallesi olarak bilinen bölgede yapılan parkın açılışında Köy muhtarı Serkan Ahmetin yanı sıra köy temsilcilerinden Betül Ahmet ile meclis üyeleri hazır bulundu. Yıllar sonra parka kavuşan mahallenin çocukları belediye başkanı Rıdvan Ahmet’e çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Açılış töreninde kısa bir konumaş başkan Rıdvan Ahmet, çocuk parkını bölge halkına hayırlı olması dileklerinde bulunarak, “Bizim için Payamlardaki çocuklar, Hacıköydeki çocuklar, Balahordaki çocuklar ne kadar değerliyse Karacaoğlan’daki çocuklarda o kadar değerlidir. Onlar bizim geleceğimizdir, onları önemsemek bizim asli görevimizdir, ve bizler sözümüzün arkasındayız olmayada devam edeceğiz. Parksız köy kalmayana kadar çalışmaya devam” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu