Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Kozlukebir belediyesi 31. Çocuk parkını hanesine ekledi

13/08/2022

Rodop ilinin Kozlukebir belediyesine bağlı Durhasanlar köyünde çocuk parkı açıldı.

Durhasanlar köyündeki parkın açılışı 12 Ağustos Cuma günü Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet tarafından yapıldı.

Açılış töreni belediye başkanı Rıdvan Ahmet ve Mehrikoz Bölge Başkan Yardımcısı Ali Haseki’nin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Köy halkı ve çocuklarının yoğun ilgi gösterdiği açılışta, Köy Muhtarı Cihat Şerif, Köy Temsilcileri, Mütevelli heyeti, çocuk anne babaları ve çocuklar hazır bulundu.

Açılış sırasında bir konuşma yapan başkan Ahmet, “Her köy bizim için değerlidir, biraz geç kalabiliriz ama mutlaka geliriz, dokunuruz diyen Ahmet “Bu Park Durhasanlar köyüne gerekliydi, gerekeni yaptık ve çokta yakıştı, çocuklarımıza hayırlı olsun” görüşlerine yer verdi. Ayrıca bu tür etkinliklerin bütünleştirici ve kaynaştırıcı özelliği olduğuna dikkat çeken Ahmet, “Bir yanda hanımlar diğer yanda çocuklar burda erkekler, köy halkı 7 den 77 ye köy meydanında toplandığını görmek mutluluk verici, bu tür ortamlara sıcaklığa ihtiyacımız var” diye konuştu.

Açılış töreni sırasında çocuklar başkan Rıdvan Ahmet’e çiçek takdim ederek teşekkür etti. Devamında çocuklar Kozlukebir Belediyesi Yaz Sineması gösterimini izleyerek filmin keyfini çıkardı.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu