Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Hayvan barınağında çıkan yangın bölge halkını tedirgin etti!

17/09/2022

Sasallı köyünde dün akşam (16 Eylül Cuma) saatlerinde bir hayvan barınağında çıkan yangında çok sayıda balya ot yandı.

Yassıköy Belediyesine bağlı Sasallı köyünde dün akşam saatlerinde çıkan yangında çok sayıda balya ot yanarak kül oldu. Yangın bölge sakinleri arasında tedirginliğe neden olurken, yangın sonrasında maddi hasarın meydana geldiği can kaybının ise olmadığı belirtildi.

Edinilen ilk bilgilere göre, hayvan barınağı yeni yapılmış ve içinde sadece balya otları bulunuyordu. Henüz bilinmeyen bir sebeple yangının akşam saatlerinde çıktığı ve yangına ilk müdahalenin Gümülcine İtfaiyesi ile Yassıköy Belediyesi itfaiye biriminin müdahalede bulunduğu ve uzun çalışmalar sonuncunda yangının kontrol altına alındığı ifade edildi.

Yangınla ilgili olarak olay yerinde incelemelerde bulunan Yassıköy Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Mehmet Arif sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

“Yine gecenin geç saatlerine doğru üzücü bir olay ile karşı karşıyayız, iddialara göre kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından ateşe verilen ağıl da büyük maddi hasar oluşmuş durumda Yassıköy Belediyesi bağımsız meclis üyesi olarak zararın bir nebze de olsa giderilmesi için tüm gerekli girişimlerde bulunacağım. Yassıköy ve Gümülcine itfaiye birimlerine acil müdahaleleri den ötürü ayrıca teşekkürü borç biliriz.”

Polis yangınla ilgili olarak soruşturma başlattı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu