Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Domruköy Azınlık İlkokulu öğrencileri fidan diktiler

10/05/2023

Domruköy Azınlık İlkokulu öğrencileri ve köy muhtar ekibi, doğayı korumak ve yeşil alanları arttırmak için çocuk parkına fidan dikimi gerçekleştirdi.

Rodop ilinin Kozlukebir belediyesine bağlı Domruköy Azınlık İlkokulu öğrencileri ve köy muhtar ekibinin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinliğe davetli olarak Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet de katıldı.

Çocukların bu anlamlı etkinliğine destek veren başkan Ahmet öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek, “Doğayı sevmek ve korumak hepimizin görevi. Biz de bugün burada, çocuklarımızla beraber yeşil alanları artırmak ve doğayı korumak için bir adım attık. Bu örnek davranışların yaygınlaşması için herkesin elinden geldiğince çaba göstermesi gerektiğine inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Doğanın korunması ve fidan dikiminin önemine de dikkat çeken belediye başkanı Ahmet, “Biz de burada doğayı korumak ve güzelleştirmek için bir şeyler yapmak istedik. Belediye Başkanımızın da bizimle beraber bu çalışmada yer alması bizi mutlu etti” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu