Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Erdem Hüseyin meclis üyesi ve muhtar adaylarıyla toplantıda bir araya geldi

06/09/2023

Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkan Adayı ve Birlik Listesi Başkanı Erdem Hüseyin, 8 Ekim yerel seçimlerinde listesinde yer alan meclis üyesi ve muhtar adaylarıyla bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Toplantıya ilişkin yazılı bir açıklama yapan başkan adayı Erdem Hüseyin şunları kaydetti.

“Dün akşam tüm meclis üyesi ve muhtar adaylarımızla çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Daha öncede belirtmiş olduğumuz gibi listemiz sadece Kozlukebir Belediyesinde değil Rodop ilindeki tüm listeler içerisindeki en büyük liste konumundadır ve 260 kişiden oluşmaktadır. Toplantımızın asıl amacı seçimlere kadar önümüzdeki bir aylık süreçteki yol haritamızın belirlenmesi vardı ve listemize yeni katılan arkadaşlarımızı tanıma fırsatı bulduk. Biz Birlik Listesi olarak birlik ve beraberliği savunacağız. Ayrıştırıcı bir dil kullanmadan, kimseyi kötülemeden, kimseye çamur atmadan sadece kendi ilkelerimizi anlatarak seçmeni doğru karar vermeye, bizim yanımızda olmaya ve bize destek vermeye davet edeceğiz.

Kapısını çalmadığımız hane, elini sıkmadığımız, kalbine dokunmadığımız kimsenin bizi desteklemesini bekleyemeyiz. Bu anlayışla vaktimizin büyük bir kısmını tüm halkımıza ulaşabilmek için doğru şekilde kullanacağız. BU İŞ BU DEFA OLACAK.”

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu