Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

“Hakkımız, hukukumuz için, doğru siyasi inisiyatifleri hep birlikte alalım”

15/09/2023

Rodop SİRİZA Milletvekili Özgür Ferhat, 17 Eylül 2023 Pazar günü yapılacak genel başkanlık seçiminde parti üyelerini oy kullanmaya çağırdı.

Konuyla ilgili bir video yayımlayan milletvekili Ferhat, “SİRİZA’nın başkanını seçebilmemiz için pazar günü hep birlikte sandığa gitmemiz gerekiyor. O yüzden ben sizlerin milletvekili olarak sizden bir ricada bulunuyorum. Önümüzdeki pazar günü gelin hep birlikte SİRİZA seçim merkezlerine gidip yeni başkanı belirleyelim ve önümüzdeki dönemde doğru siyasi inisiyatifleri hep birlikte alalım” ifadelerini kullandı.

Özgür Ferhat yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Değerli Rodoplular,

Bildiğiniz üzere yıllardan beri uyguladığı doğru siyasetle bölgemize ve azınlığımıza en yakın parti olan SİRİZA yeni bir döneme geçmektedir. Bu doğrultuda önümüzdeki pazar günü 17 Eylül’de SİRİZA başkanlık seçimleri yapılacaktır ve halkımızın kullanacağı oylar doğrultusunda SİRİZA’nın yeni başkanı belirlenecektir. Ülkemiz ve bölgemiz çok zor bir dönemden geçmektedir. Değerlerimize, hakkımıza, hukukumuza, mücadelemize, geçmişimize ve daha iyi bir gelecek talebimize yanıt verebilecek bir iktidar partisi olan SİRİZA’nın başkanını seçebilmemiz için pazar günü hep birlikte sandığa gitmemiz gerekiyor. O yüzden ben sizlerin milletvekili olarak sizden bir ricada bulunuyorum. Önümüzdeki pazar günü gelin hep birlikte SİRİZA seçim merkezlerine gidip yeni başkanı belirleyelim ve önümüzdeki dönemde doğru siyasi inisiyatifleri hep birlikte alalım. Sizleri saygılarımla selamlıyorum”

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu