Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

‘Çocuğunu Al Sabah Namazına Gel’ programı Kır Vakıf’da devam etti

04/12/2023

Gümülcine Müftülüğü tarafından başlatılan “Çocuğunu Al Sabah Namazına Gel” programı 3 Aralık Pazar günü Şapçı Maronya Belediyesine bağlı Kır Vakıf köyünde devam etti. Programa soydaşlar ve çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Kır Vakıf köyü camiinde sabah namazı saatinde camiye gelen çocuklar sabah namazını kıldılar.

Konuyla ilgili Gümülcine Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, “Çocuğunu Al Sabah Namazına Gel” programımız 03 Aralık 2023 Pazar sabahı şirin bir ova köyümüz olan Kır Vakıf Köyü Camii’nde gerçekleşti. Bu yılın son programına köy ve civar köy halkı yoğun ilgi gösterdi. Çocuk, kadın, erkek hep birlikte Yüce Rabbimizin huzurunda saf tuttuk. Seher vaktinde Tesbihat ve dualarımızda birlik beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirdik. Programımıza iştirak eden Faziletli Müftümüze, T. C. Gümülcine Başkonsolosu sayın Aykut Ünal Beye, uzaktan ve yakından davete icabet eden cemaatimize, din görevlilerimize, velilerimize özellikle de çocuklarımıza teşekkür ediyoruz. Ev sahipliği ve hizmetleri için Kır Vakıf  köyü halkına, gençlerine teşekkür ediyor, Allah herkesten razı olsun. Rabbim ibadet, dua ve hayırlarımızı kabul eylesin.” denildi.

Kır Vakıf köyündeki programa Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, Gümülcine Müftüsü ve Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı İbrahim Şerif ve civar köylerden soydaşlar katıldı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu