Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Şapçı Lisesi’nde neler oluyor? Veliler tedirgin…

12/05/2022

Son günlerde Şapçı Ortaokulu ve Lisesinde eğitim gören öğrencilerde meydana gelen zehirlenme vakaları, velileri tedirgin etmeye devam ediyor.

Okul kantininde satışa sunulan bazı soğuk gıda yiyeceklerinden olduğu tahmin edilen zehirlenme vakalarında, şu ana kadar 14 öğrencinin başta kusma olmak üzere, halsizlik ve benzer şikayetlerden dolayı hastaneye başvurduğu öğrenildi.

Yaklaşık son 10 günden bugüne kadar şikayetlerin devam etmiş olması öğrenciler arasında tedirginliği arttırırken, öğrenci velileri okul yönetimini gelinen durumla ilgili olarak daha sorumlu olmaya çağırdı.

Bazı öğrenci velileri, okul yönetiminin kantinde satışa sunulan ürünlerde gerekli denetimlerin yapılmadığı iddiasında bulunurken, bir çok öğrencinin eğitim saatleri içinde de başta kusma olmak üzere, halsizlik şikayetlerinin devam ettiğine dikkat çekti.

Öğrenci velilerinden elde edilen bilgilere göre, son 10 günden bu yana okulda eğitim gören bir çok öğrencinin başta kusma olmak üzere, halsizlik ve benzer şikayetlerden dolayı bir çok çocuk Dedeağaç ve Gümülcine Hastanelerine başvurduğu öğrenildi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu