Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

“Bu adam bu belediyede, gelmiş geçmiş en büyük fırıldak, en büyük yalancıdır”

04/09/2022

Yassıköy Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Ercan Mümin, 4 Eylül Pazar günü düzenlediği basın toplantısında, Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin’e sert eleştirilerde bulundu.

Belediye Başkanı Önder Mümin’e, “Fırıldak, üçkağıtçı, dolandırıcı, yalancı ve halkı birbirine düşüren biridir” sözleriyle hitap eden meclis üyesi Ercan Mümin, “Bu adam bu belediyede tarihe, gelmiş geçmiş en büyük fırıldak, en büyük yalancı olarak yazıldı” ifadelerini kullandı.

“BEN SENİN PARALI ASKERİN DEĞİLİM, HALKIN ASKERİYİM”

Yuvacılı köyündeki su sorununun hangi aşamada olduğunu soran Ercan Mümin sözlerine şöyle devam etti: “Yalımlı köyünde 4.700 euro su parası topladık. Sen bu paraları ne yaptın? Benim belediyeye fatura kestiğimi çıkıp açıkla? Bana ‘faturacı’ diyorsun. Bu halk beni belediyeye iş için seçti. Bana belediyede oy veren yada vermeyen halkımız sağolsun. Biz belediyeye iş için geldik. Beni karakola çektin ve bana ‘şerefsiz, yalancı, üçkağıtçı’ dedin. Sen belediyeyi aile şirketi yaptın. Büyük Müsellim köyündeki markete 20 bin euro fatura kesilmiş. Oğuz Abdurrezak adına 200 bin euro fatura kesilmiş. Kimdir bu kişi? Ben senin paralı askerin değilim, halkın askeriyim. Ayazma köyüne covid-19 için 220 bin euro para geldi ve sen bu parayı ne yaptın? Yalımlı köyüne sağlık ocağı ve futbol halı sahası yapacaktın, ne oldu? Ben hayatımda böyle yalancı, dolandırıcı, halkı birbirine düşürecek insan tanımadım. Bu aklına gelirse politika için, çıkarı için, kendi menfaati için, hiç kimseyi insan yerine görmüyor. Bugün burada istemeyerek bir arkadaşıma yanlış bir şey söylediysem özür diliyorum. Yine halkımın yanındayım. Her zaman da olmaya devam edeceğim. Bir sıkıntınız, bir sorununuz olursa kapım her zaman açıktır. Sağolun var olun.”

Yassıköy Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Ercan Mümin’in açıklamalarını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

https://fb.watch/fkgGjiKYBe/

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu